Utställningar

När man printar sina bilder, ramar in dom och dessutom får chansen att ställa ut är det extra roligt. Jag har haft den stora förmånen att få ställa ut på bland annat Musselbaren på Kleven, Anhörigcentralen i Uddevalla, Bohusläns Smådjurklinik, Bygga bo mässan i Ljungskile och Tandläkare Westerhäll i Uddevalla. Mina bilder har även hängt i lägenhetsvisningar under längre perioder bland annat för Lyckosvingen i Ljungskile.
Jag har dessutom varit med och anordnat Fotoeventet 2017 och 2018 i Ljungskile tillsammans med Eva Wistemar där ett antal fotografer ställde ut sina verk. Utställningen blev en stor publiksuccé och vi hade över 600 besökare under två dagar. 2017 var jag själv med som utställare och 2018 hade jag en bildvisning tillsammans med Stefan Edman.
Jag finns presenterad i FSF Fotografering och fotokonst, och på Art Portable som är en samlingssida för konstnärer och fotografer. Jag finns även med på Sandeng Market som är en komplett print och ramverkstad.
Är ni intresserade av att ställa ut mina bilder på ert företag eller en bildvisning? Kontakta mig via formuläret under kontaktsidan.

Kontaktinformation

Peter Muld
Mail: petermuldphotography@gmail.com
Tel: 070 6029849

Sociala medier

Köpvillkor & Information

Köpvillkor

Handla säkert med Swish