Köpvillkor

Beställare och Peter Muld Photography ingår avtal när beställningen bekräftats genom en e-postad orderbekräftelse från oss. Orderbekräftelsen genereras automatiskt utan manuell översyn. Vid eventuella felaktigheter i t.ex. angivande av pris, leveranstid etc. förbehåller vi oss rätten att korrigera detta i efterhand. För att få handla på Peter Muld Photography måste du ha fyllt 18 år.

 

Köpvillkor

Beställningar
Beställningar är bindande. Beställning som göres i annan persons namn utan dennes medgivande, eller på annat sätt som medför att Peter Muld Photography lider ekonomisk eller skada polisanmäles.

Betalningsalternativ
För närvarande erbjuder vi förskottsbetalning via bankgiro eller swish.

Priser
Priset som anges på Peter Muld Photography vid inköpstillfället, är det priset som gäller. Priserna är styckpriser inklusive moms om inget annat anges. Vi reserverar oss för eventuella skriftfel.

Fraktkostnad
Vi tillämpar alltid gratis frakt vid leverans till kund inom Sverige.

Outlösta försändelser
Det är upp till dig som kund att ange en giltig och korrekt leveransadress. Om vi av någon anledning får tillbaka ett paket som ej hämtats ut och går i retur till oss förbehåller vi oss rätten att debitera en avgift på 295 kronor, oavsett köpesumma, för att täcka våra administrativa kostnader, frakt och returfrakt.

Transportskadad leverans
När du tar emot varan kan den ha skadats i transporten. Anmäl i så fall skadan direkt till distributören, enklast där du hämtade paketet. Syns skadan utvändigt kan du reklamera redan när du tar emot försändelsen.

Ångerrätt
Vi tillämpar ej ångerrätt på beställda varor som redan har gått till tryck för kund.

Användning av bilder som laddats ned.

  • Tillåten användning av bildmaterialet är på upp till 1 hemsida för varje köpt bild.
  • Det är inte tillåtet att använda bilden till tryck för tex reklambroschyrer eller i syfte att orsaka skada för andra eller använda den i främlingsfientligt syfte.
  • Vidareförsäljning av bild är ej tillåtet och all otillåten användning kommer att debiteras och anmälas.

Köpvillkor & Information

Köpvillkor

Kontaktinformation

Peter Muld
Mail: info@petermuldphotography.com
Tel: 070 6029849